Poorman’s courgettes

Ingredients: 500 g courgettes, 4 tablespoons olive oil, salt, vinegar, 1 finely chopped garlic clove, fresh mint leaves

Cut the courgettes into thin slices and fry them until golden in very hot oil. Drain them well and season them with salt, garlic, mint and vinegar.

For a tastier version, leave the courgette slices to dry in the sun before frying them. Variation: Fry 1/2 sliced onion and add the courgettes without the garlic or mint.

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...